Ενσυνειδητότητα & θεραπεία με

Scroll down ▼

Ομάδες Αυτογνωσίας

«Η ομάδα είναι ζωντανή! Νιώθει, αφουγκράζεται, προσπαθεί, κινείται και εξελίσσεται. Τα μέλη της διαφορετικά αλλά και όμοια συγχρόνως, συνταξιδιώτες στον δρόμο της προσωπικής τους αλήθειας». Άννα Σολωμού

Η Σχολή Αυτογνωσίας διατηρεί μακρά παράδοση στις ομάδες αυτογνωσίας. Εκατοντάδες φίλοι συμμετείχαν σε ομάδες αυτογνωσίας και μοιράστηκαν συναισθήματα & συγκινήσεις, συνειδητοποιήσεις, αποκαλύψεις αλλά πάνω απ’ όλα συνδέθηκαν με την προσωπική τους δύναμη μέσα από τη γνώση. Κάθε ομάδα είναι μοναδική όπως άλλωστε και καθένα από τα μέλη της. Η ύλη, οι στόχοι και συνολικά η πορεία της ομάδας διαμορφώνονται από τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της . Σε αυτή τη διαδρομή τα μέλη της ομάδας παρατηρούν και αναγνωρίζουν διάφορες πλευρές της προσωπικότητας τους, τις ομοιότητες και της διαφορές τους με τους άλλους, αναδιατυπώνουν στόχους και συνδέονται εκ νέου με την προσωπική τους αλήθεια και δύναμη. Η συστημική προσέγγιση και η ενσυναισθηματική επικοινωνία είναι ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο τα μέλη γνωρίζονται εσωτερικά και αλληλεπιδρούν δημιουργικά.

Image

Ομάδες Ενσυνειδητότητας

«Είμαστε αυτό που επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα. Η τελειότητα δεν είναι μια ενέργεια αλλά μια συνήθεια». Αριστοτέλης

Η βασική αιτία των περισσοτέρων ταλαιπωριών και της σύγχυσης στη ζωή μας πηγάζει από την εσφαλμένη πεποίθηση ότι είμαστε το περιεχόμενο των σκέψεων μας.Αυτή η απίστευτα περιοριστική πεποίθηση μας αποκόπτει από την ανώτερη νοημοσύνη η οποία είναι διαθέσιμη σε εμάς όταν απελευθερωνόμαστε από την ταυτοποίηση του εαυτού μας με τις σκέψεις μας και συνδεόμαστε με τον άγρυπνο παρατηρητή μέσα μας. Στις ομάδες Ενσυνειδητότητας μέσα από ασκήσεις, διαλογισμούς και την σύνδεσή μας στο εδώ και τώρα φροντίζουμε τον εαυτό μας με τρυφερότητα και ενσυναίσθηση των αναγκών μας.    Η συμμετοχή, σε μια ομάδα  Ενσυνειδητότητας είναι ένα ταξίδι, στην άγνωστη χώρα των απεριόριστων δυνατοτήτων  της ύπαρξης

Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες και πραγματοποιούνται δια ζώσης και διαδικτυακά όπου χρειάζεται. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Είπαν για εμάς

θέλετε να ακούτε νέα από εμας?

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε από εμάς, δημοσιεύσεις, άρθρα, και κείμενα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας.