Ενσυνειδητότητα & θεραπεία με

Scroll down ▼

Image

ΣΑΜΣΑΡΑ

ο Κύκλος της Μετενσάρκωσης

Κλινική υπνοθεραπεία & Αναδρομές σε προηγούμενες ζωές

Χριστιάνα Μήλα

Με την αναδρομή σε μία προηγούμενη ζωή μέσα από την κλινική υπνοθεραπεία, ακόμη και κάποιος που δεν πιστεύει στην αιωνιότητα της φύσης μας -έστω και αν πρόκειται για ιστορία που δημιουργεί το υποσυνείδητό του ή που ανασύρεται σαν μνήμη από το συλλογικό ασυνείδητο- παίρνει ένα σαφές μήνυμα για τον σκοπό της ζωής του και τους δεσμούς που πρέπει να επεξεργαστεί, καθώς και για τα κομμάτια που οφείλει να θεραπεύσει για α ζήσει τη ζωή του στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Η επίγνωση της αθάνατης ψυχής μας είναι η ελευθερία μας από τον φόβο και την ασθένεια και ο μόνος τρόπος να μυηθούμε στην καθολική Υγεία και στη θεραπευτική δύναμη της συγχώρεσης, της αγάπης και της αποδοχής του εαυτού μας.

Image

Ρούαχ

Ποιητική Συλλογή

Χριστιάνα Μήλα

Οι λέξεις ρούαχ και πνεύμα έχουν την ίδια ρίζα και βασικά σημαίνουν «πνοή», αλλά διαθέτουν και άλλες επιπρόσθετες σημασίες πέρα από τη βασική.
Είναι δυνατόν να σημαίνουν επίσης τη ζωτική δύναμη στα ζωντανά πλάσματα, το πνεύμα κάποιου, τα πνευματικά πρόσωπα, περιλαμβανομένου του Θεού και των αγγελικών πλασμάτων του. Η ποιητική συλλογή Ρούαχ γεννήθηκε από την ανάγκη μου να ενώσω το περιορισμένο και θνητό μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης με το απεριόριστο και άχρονο του πνεύματος.
Γιατί αυτός ήταν ο δικός μου δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος…

Image

Επικοινωνία με Ενσυναίσθηση

Δραστηριότητες και βιωματικές ασκήσεις για παιδιά 3-6 ετών

Άννα Σολωμού

Σε μια στιγμή ένωσης πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητες κι αλλάζει το παρόν και το μέλλον. Πρώτα στα όνειρα γεννιούνται τα παιδιά, μέσα στην καρδιά κι έπειτα στην αγκαλιά. Μαζί με το παιδί γεννιέται κι η οικογένεια. Μονογονεϊκή, παραδοσιακή, σύνθετη ή σε όποια άλλη μορφή προκύπτει, τα παιδιά είναι η ζωντανή έκφραση της αγάπης, της ελπίδας και της ίδιας της ζωής.
Αυτονόητη, αυθόρμητη και πηγαία η αγάπη αναβλύζει, συγκινεί και ίσως κάποιες στιγμές φοβίζει. Χωρίς οδηγίες μόνο με διάθεση και φροντίδα- μέρα με τη μέρα- απαντάμε στις ανάγκες και τις προκλήσεις της οικογενειακής ζωής. Μαθαίνουμε και διδάσκουμε, θεωρούμε και αναθεωρούμε, απογοητευόμαστε και ξαναπροσπαθούμε.
Η επικοινωνία αποτελεί την βάση και το μέσο εξέλιξης της πολύτιμης σχέσης γονιού- παιδιού. Η ενσυναισθηματική επικοινωνία προχωρά πέρα από τις λέξεις στη βαθύτερη σημασία των πραγμάτων. Το βλέμμα, το χαμόγελο, η αγκαλιά… όλα μιλούν. Κι η σιωπή μιλά… καμιά φορά φωνάζει.
Αποκτώντας καλές πρακτικές επικοινωνίας και καλλιεργώντας από μικρή ηλικία την ικανότητα της ενσυναίσθησης προσφέρουμε ένα ανεκτίμητο δώρο στις σχέσεις και την οικογένεια μας.
Οι πρωτότυπες δραστηριότητες του βιβλίου επιτυγχάνουν ένα διπλό αποτέλεσμα: καλλιεργούν στους γονείς την ενσυναίσθηση στην επικοινωνία ενώ τα παιδιά αναπτύσσουν την ικανότητα τους να αντιλαμβάνονται και να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Η δομή των δραστηριοτήτων παρουσιάζεται με τρόπο απλό ώστε να απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες, φροντιστές, παιδαγωγούς και ειδικούς ψυχικής υγείας.

Σύνδεσμοι για δημιουργικό Οραματισμό

θέλετε να ακούτε νέα από εμας?

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε από εμάς, δημοσιεύσεις, άρθρα, και κείμενα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας.