Ενσυνειδητότητα & θεραπεία με

Scroll down ▼

Image

Χριστιάνα Μήλα

Κλινικη Υπνοθεραπευτρια-Ψυχοθεραπευτρια

Η Χριστιάνα Μήλα είναι Κλινική Υπνοθεραπεύτρια-Ψυχοθεραπεύτρια, πιστοποιημένη από το General Hypnotherapy Standards Council της Μ. Βρετανίας.

Παραδίδει ατομικές συνεδρίες και συντονίζει ομάδες Αυτογνωσίας, Ενσυνειδητότητας και Συστημικού Ψυχογράμματος στην Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι συν ιδρύτρια της Σχολής Αυτογνωσίας στον Αγ. Δημήτριο Αττικής.   Τo 2018 εκδόθηκε το βιβλίο της Σαμσάρα- ο κύκλος της μετενσάρκωσης από τις εκδόσεις Ισόρροπο. Μια μελέτη πάνω στην κλινική υπνοθεραπεία και την θεραπευτική σχέση της με τις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές.

Το 2019 εκδόθηκε η ποιητική συλλογή Ρούαχ από τις εκδόσεις Υδροπλάνο. Το 2019 επίσης συμμετείχε με το διήγημά της "Άχρονος χρόνος " στο συλλογικό Μυθιστόρημα Επιβάτες των Χριστουγέννων, εκδόσεις Υδροπλάνο. Το 1999 εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο για την Αναδοχή παιδιών που πραγματοποιήθηκε στο Angouleme της Γαλλίας και εισηγήθηκε ομιλία με θέμα «Η αυτογνωσία και η αναδοχή στην Ελλάδα».

Το 1995 εκδίδεται η πρώτη ποιητική της συλλογή Σε χρόνο Παρακείμενο από τις εκδόσεις Μαυρίδης, ενώ την επόμενη χρονιά  το 1996 εκδίδεται το προσωπικό της οδοιπορικό Λογισμοί από την άλλη μου ζωή, το οποίο ακουμπά πολλούς αναγνώστες.

Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες τηλεοπτικές εκπομπές στα κανάλια Αnt1, Star και Μακεδονία TV με κυριότερα θέματα την Ψυχολογία της Θρησκείας, την Αυτογνωσία & την Εναλλακτική Σκέψη.

Image

Άννα Σολωμού

Πολιτικος Επιστημονας, Υπνοθεραπευτρια

Η Άννα Σολωμού είναι Πολιτικός Επιστήμονας, Υπνοθεραπεύτρια, τελειόφοιτη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Συντονίστρια Σχολών Γονέων και Εγκεκριμένη από τον ΟΑΕΔ Εισηγήτρια Σεμιναρίων Εμψύχωσης για Ομάδες Εργασίας.

Διετέλεσε εκλεγμένη αντιπρόσωπος των τμημάτων Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων - University of Aberdeen- για τρία συνεχόμενα έτη και συμμετείχε ενεργά στην αντιπροσώπευση φοιτητών που χρειάζονταν ειδική μέριμνα και οικονομική ενίσχυση. Εργάστηκε σε σημαντικές ιδιωτικές επιχειρήσεις σε θέσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Το 2008 ίδρυσε μαζί με την κα. Χριστιάνα Μήλα την Σχολή Αυτογνωσίας. Συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας, Σχολές Γονέων ιδιωτικά και σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και παραδίδει ατομικές συνεδρίες υπνοθεραπείας και συστημικής οικογενειακής ψυχοθεραπείας. Συνεχίζει να συνεργάζεται με ιδιωτικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο εμψύχωσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού εφαρμόζοντας τις αρχές τις συστημικής θεωρίας και της κυβερνητικής.

Από το 1996 μελετά την ανθρώπινη συμπεριφορά αρχικά σε επίπεδο κοινωνικής και πολιτικής έκφρασης και κατόπιν υπό το πρίσμα των διαπροσωπικών σχέσεων, της επικοινωνίας και της συστημική σκέψης.

θέλετε να ακούτε νέα από εμας?

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε από εμάς, δημοσιεύσεις, άρθρα, και κείμενα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας.